Termostati

Termostati

Svaki od naših radijatora dolazi sa ugrađenim termostatom za kontrolu i upravljanje grejanjem.

Computherm Q3

Digitalni displej omogućuje preciznije podešavanja i merenje temperature nego što to omogućuju jednostavni, mehanički termostati Nije programabilan stoga ga preporučujemo za prostorije gde nije potrebno programiranje, ali je važna preciznost uključenja i isključenja.

Bimetalni

Pored Computherm Q3 i Q7 digitalnih  termostata u ponudi imamo i klasične analogne bimetalne termostate.

Computherm Q3 RF

Termostat se može slobodno premeštati unutar dometa, a veza sa radijatorom se obezbeđuje radio-frekvencijama. Nesmetani rad garantuje sopstveni sigurnosni kod. Nije programabilan, ali digitalni displej omogućuje preciznije podešavanja i merenje temperature nego što to omogućuju jednostavni, mehanički termostati. Preporučujemo ga za prostorije gde nije potrebno programiranje, ali je važna preciznost uključenja i isključenja. Po potrebi, uređaj se može proširiti sa konektorom koji se upravlja radiofrekventnim termostatom – tipa COMPUTHERM Q1 RX.

Computherm Q7 RF

Termostat može se slobodno premeštati unutar dometa. Veza sa radijatorom se obezbeđuje radio-frekvencijama. Nesmetani rad garantuje sopstveni sigurnosni kod. Za svaki dan u nedelji može se izraditi poseban temperaturni program. Mogućnost podešavanja 6 vremena uključenja dnevno, a uz svako vreme se može podesiti posebna temperatura. Jednostavno programiranje. Podešavanje programa koji se ponavljaju olakšan je funkcijom COPY. Po potrebi, uređaj se može proširiti sa konektorom koji se upravlja radiofrekventnim termostatom – tipa COMPUTHERM Q1 RX. Mogućnost izbora osetljivosti uključenja: ±0,2°C (za radijatorsko grejanje) +0/-0,2°C (za podno grejanje) Četiri različite mogućnosti za privremenu izmenu programirane temperature: – promena temperature do uključenja sledećeg programa – promena temperature na period od 1 do 9 sati (party-program) – promena temperature na period od 1 do 99 dana (program za godišnji odmor) – promena temperature do sledeće manualne intervencije (isključenje programa).